Casa > Notícies > Contingut

Dia del nens grans Topumbrella

Jun 03, 2016

Sorpresa! Va ser el dia del nen. Quan jo era un nen, jo estava tan boig sobre el dia del nen.  Puc aconseguir un lots de regals 、cookies i caramels. I pot jugar amb els meus amics estimats. Això va ser meravellós! Per ara, crec que no només els nens mirant endavant a ella, sinó també els adults. Els nens gaudir de les vacances; els adults poden trobar innocència infantil!

A les 11, nostre gestor personal venia a la nostra oficina compra i deia que: "afanya't! Venir al taller, anem a tenir una celebració! " Què està passant? Ens fixem en l'altre, i no sabem què ha passat! Quan nostre va arribar al taller, OMG! Allò era realment una sorpresa---celebració del dia dels nens! Com els membres del Topumbrella, hem totes sentia càlid i sorpresa!

En l'activitat, algunes de les nostres mares joves Topumbrella lliurat a la memòria de la seva infantesa! I ens va dir moltes més interessant; petit pescar al riu, va d'arbres, lluita fins i tot amb el noi... Hem trobat que nostre Topumbrella tenen molts noia dura! Hahaha...

Topumbrella preparats un munt de joguines per als nens dels nostres membres. Esperaven als seus fills gaudir de dia infantil i créixer saludable! Per tenir cura de "algun" "nens grans", Topumbrella preparat el suculent dinar per a nosaltres!

En tota l'activitat, ens va dir, riure i compartir... Recordar la infantesa, tots de la nostra Topumbrella va somriure de felicitat! Encara que nosaltres no joves més, no oblidem determinació inicial! Fins i tot som adults, crec que encara hem de gaudir el dia dels nens! Hem de mantenir el cor jove; i crec que serà més agradable la vida!