Casa > Notícies > Contingut

Paraigua japonesa tradicional

Dec 12, 2017

El paraigua petroliera de Xina es va anomenar "paraigües" després d'haver estat introduït a Japó des de la península coreana a la dinastia Tang. Algunes persones poden preguntar, per què el paraigua japonès es diu "paraigües"? Qualsevol que entengui la història de Japó sap que l'antic Japó va ser unificat pel Gran Powha i la República del Japó, de manera que la nació japonesa es deia Yamato. Des de la reunificació, no hi ha una divisió ètnica recurrent a Japó i hi ha un patrimoni cultural. Moltes coses es van estendre des de la Xina fins al Japó, la cultura japonesa per millorar el seu propi poble després de canviar l'apel·latiu, com el quimono japonès és la millora del vestit xinès Tang.

El paraigua de paper d'oli recentment introduït a Japó, principalment utilitzat en cerimònies budistes, el manillar i la costella del paraigua durant aquest període principalment negre, color de paraigües principalment a vermell i blanc, el patró és principalment el déu sol japonès tradicional basat en la cultura.

En el període Edo, els paraigües van començar a popularitzar-se en el sector privat. No només eren àmpliament utilitzats com a equip de pluja, sinó que també es van incorporar a la vida quotidiana dels japonesos. Es van formar grans bases de producció de paraigües de paper d'oli de Kyoto, paraigües de paper d'oli de Gifu i paraigües de paper d'oli de Dianjiang.

Encara que Xina va ser el pare fundador dels paraigües petrolieres, la Xina va quedar enrere per Japó des de la perspectiva del desenvolupament d'embarcacions de paraigües petrolieres. En general, el Japó i les varietats de paraigües, la implementació de la producció de matèries primeres i processos i elegant, a diferència del paraigua petrolífera en el mercat xinès, és tan brutal i barat.