Casa > Notícies > Contingut

El contingut relacionat del paraigua

Nov 30, 2017


El paraigua nano-raincoat és una combinació de para-sols i impermeables, i els para-sols reben para-sols amb tres paraigües plegables i un paraigua recte. (simplement, hi ha dues opcions per agafar un paraigua). Els nanorainos es poden transformar des de nano-para-sols, que són diferents dels impermeables regulars, ja que es garanteixen impermeables nanos de cap a peus. A causa del nanomaterial, el paraigua es pot assecar i el paraigua es converteix en impermeable, i el impermeable només es pot fer amb un lleuger salt de l'usuari.news2_副本.jpg

Inverteix el paraigua


El paraigua inversa es pot invertir i el seu inventor, l'inventor britànic de 61 anys Jenan Kazim. L'obertura d'aquest tipus de paraigües és contrària a la direcció de tancament, pot molt bé descarregar l'aigua de pluja que s'acumula al paraigua. En la direcció del paraigua, evita la vergonya del parabí ficant-se al cap d'un transeünt. Els inventors diuen que el nou disseny significa que una vegada que l'usuari posa el paraigua fora, pot mantenir-se sec durant molt temps, evitant lesions amb forts vents.

Aquest tipus de paraigües es posa a l'exterior del parasol i cal pujar, en comptes de tirar cap avall com un paraigua. No permet que l'usuari obtingui una tempesta a la seva casa, i no haureu de fer-ho per aixecar-lo per sobre del vostre cap. No s'adhereix a la cara, i una vegada que arribes al cotxe, podràs llevar-lo sense la pluja. El paraigua no serà arrossegat pel vent, ja que l'interior del paraigua ja s'ha acabat.


Si voleu saber més, aneu al lloc web de But (www.ic98.com), que editem Wei Liang.