Casa > Notícies > Contingut

Paraigua Anti-UV

Jul 24, 2015

Paraigua de protecció UV s'està convertint en el millor producte de venda a l'estiu i creixent. En centres comercials, supermercats i les botigues de diferents marques, preus, tecnologia, models de negoci UV protecció paraigua, anti-UV (ultraviolada), informació de l'anti-UV, desitgi construir una línia de l'estiu per als consumidors.

Segons la introducció de negoci, teixit paraigua aquest any inclouen Sha Dingbu, plata tela, tela Perla, filats, pes, tela t/c, envoltant de tela, etc. Coincidents, combinació, moda i diversa, gust de moda molt femení. Entre ells, feta de plata drap, perles paraigües, a cinquanta o seixanta Yuan i relativament assequible, el més popular. A més, el paraigües bella maneta de vidre, dissenys de paraigua de colors per crear un efecte agradable, portar modes femenines, temperament elegant, per les dones de totes les edats.

Mitjans de comunicació informes, para-sol de teixit anti-UV difereixen de: t/c drap en longituds d'ona de 380, 300, 220, proporció de transmissió llum UV era 0,13, respectivament, 0,01, 0.00, t/c protecció UV, la millor transmitància alt en greix, primes, seda, seu efecte sol-projecció. Però el paraigües ombrejat funcions exactament com? És realment com les seves promocions dir, pot resistir la invasió d'ultravioleta? Més i més persones interrogat sobre aquest punt, el reporter de les autoritats competents per: un estat per a la detecció de paraigua de protecció UV, no hi ha cap norma uniforme.