Casa > Notícies > Contingut

Paraigua aquí-llum fins el seu paraigua per compartir.

Feb 18, 2016

QUÈ ÉS EL PARAIGUA AQUÍ?
Paraigua aquí és una llum que es poden adjuntar en un paraigua que és controlat per una aplicació mòbil que diu la gent que aquest paraigua és disponible per compartir. Igual que la llum es veuria en un taxi. Quan la llum està encès, representa que estranys són convidats i convidades compartir el seu paraigua.


COM UTILITZAR.
Aquest llum s'adapta a diferents paraigües, simplement endollar-lo que el seu paraigua quan ho necessiten i tiri d'ella quan vostè no ho necessita.


APLICACIÓ MÒBIL.
Paraigua aquí ve amb una aplicació mòbil, els usuaris poden simplement controlar seu paraigua aquí simplement per l'aplicació.


CONNECTAR AMB ELS AMICS.
Quan vostè està sent ajudat o heu ajudat a algú i vostès tenien una gran xerrada al llarg del camí. Es pot connectar al nostre lloc web, escriviu en el temps i localització que he conegut-los, afegir-los com els seus amics i continuar les seves converses.


GADGET DE TEMPS.
Quan estàs a casa, paraigua aquí es converteix en un gadget de temps. Resulta vermell quan el clima és càlid i es torna blau quan està freda. Quan plou titil·la recordant-li portar el seu paraigua aquí i el seu paraigua amb vostè.