Casa > Notícies > Contingut

Paraigua Aquí: llegeix el teu paraigua i ho comparteix amb els altres

Dec 05, 2017

Les notícies digitals de Netease el 3 de setembre, segons informes de mitjans de comunicació estrangers, recentment el Paraigües LED Aquí, a la plataforma elevada Kickstarter, pot ser un paraguas comú en intel·ligència, la llum indica que el propietari del Paraigües accepta compartir el Paraigües. el producte pot ajudar a persones que no tenen para-sols amb paraigües en dies de pluja, i també poden crear una ocasió per a la comunicació. A més, té moltes funcions pràctiques.

L'objectiu del producte és de 15.000 $, i actualment està a 15 dies de la data límit. Ha recaptat prop de $ 10,000.

Paraigües Aquí podeu enganxar-vos en un paraigua i podeu dir-vos a la gent sobre el vostre Paraigües movent-lo. La il·luminació significa acceptar desconeguts compartint paraigües.

Paraigua aquí

Conèixer gent

3.png


Utilitzeu el Paraigües Aquí per ajudar els altres, s'encarregarà del seguiment del nombre de persones que heu ajudat i del vostre telèfon.
Eviteu el paraigua perdut

4.png


Et recordes l'última vegada que et vas oblidar de prendre el paraigües i recordar-lo quan va ploure? Amb el paraigua Aquí, no importa on està el teu Paraigües, l'aplicació Umbrella Here us enviarà un missatge de notificació al vostre telèfon per recordar-vos que portareu el Paraigües.

Canvieu la llum perquè coincideixi amb el paraigua

2.png

Paraigües Aquí us proporciona informació en temps real sobre zones de pluja. Aneu al lloc web Umbrella Aquí o a la vostra aplicació per a mòbils i podeu veure si plou a l'àrea on us dirigirà.

7.jpg


Paraigua Aquí és adequat per a diversos para-sols. Podeu utilitzar-lo simplement omplint-lo en un paraigües i podeu baixar-lo quan no ho necessiteu.

5.png

8.png


Podeu utilitzar l'aplicació per canviar el color de la il·luminació del teu Paraigües Aquí, de manera que coincideixi amb el color del teu Paraigües o amb el teu estat d'ànim.
La previsió del temps
Quan estigueu a casa, Umbrella aquí es convertirà en una estació meteorològica. Es torna vermell quan està calent, i es torna blau quan fa fred. Quan plou, també parpelleja per recordar-vos el teu paraigua aquí i el paraigua.


Conegui l'àrea exacta de la pluja

6.png

201409030933173ece2_550.png


El dispositiu utilitza una tecnologia bluetooth sense fil provada de baixa potència que proporciona connexions ràpides i estables i té funcions d'estalvi energètic importants a nivell industrial.
A més, la durada de la bateria del Umbrella Here és de 5 hores, però es pot utilitzar fins a un mes en ús normal (és a dir, ús no continu). És compatible amb la càrrega USB i es pot carregar en 90 minuts. (Wendy)