Casa > Notícies > Contingut

Procés d'elaboració paraigua

Jul 24, 2015

Procés. CD

Rotllets de tall anomenada de forma de paraigua cos jove tires de tela en tires. Aquest programa pot completar amb la màquina de CD o treballadors amb una fulla.


B. procés petites conferències

Anomenat petit tall és en forma de paraigua després de tallar una tira de tela tallada en trossos de triangles, com el paraigua paraigua. Treballadors amb fusta per fer un marc de fusta triangular, estructura de fusta situada en el drap paraigua i acabat de peces tallats acuradament la fulla, que està completament a mà, no qualsevol maquinària.


Procediment III. Paraigua imprès

Hi ha que diversos mètodes d'impressió s'utilitzarà en la fabricació de paraigües, que tèrmica transferir impressió i serigrafia és el més comú. Aquí utilitzarem la serigrafia com un exemple. NET va crear una Junta de Web i llavors es fixa en un rack de plat quadrat fusta, llavors treballadors es abocar la pintura en el marc de fusta, triangle estructura de fusta coberta de tela, escombrat lleuger pinzell utilitzant unes quantes vegades, logotip es publicarà en el seu paraigua. Aquest programa es pot aconseguir utilitzant manual o mecànic. Serigrafia es caracteritza per patrons de colors brillants, clares, color sòlid logotip o logo de companyia ser imprès en el més ideal. .......