Casa > Notícies > Contingut

Entrenament de paraigües per al golf

Dec 14, 2017

Sap vostè com fer un balancí de separació sòlida, però no estic segur de com ajustar la tecnologia segons la distància de batuda.

微信图片_20171214142943.jpg


L'ajustament de la distància de la vaga depèn totalment de la sensació de la mà. L'única manera de millorar el vostre sentit de la mà és practicar la vaga contra diferents objectius. El següent mètode farà que la vostra formació sigui més interessant.


Obriu el paraigües de golf i aboqueu-lo al terra. Feu 10 boles i col·loqueu-les a 30 metres del paraigua. Utilitzeu l'acció de vaga estàndard per posar la bola al paraigua. Apreneu a ajustar el swing (com ara augmentar-la o disminuint el seu swing, accelerant o alentint el swing) i portant la bola al teu paraigua. Tenen pilotes a 30 metres, 40 metres, a 50 metres, i així successivament.

El mètode de formació de paraigües pot proporcionar-vos un objectiu prou gran per acostumar-vos a fer front a una àrea en comptes d'una bola de clics precisa, cosa que us pot fer més nerviosa. Al mateix temps, se sentirà més satisfet quan toquis un bona bola, de manera que t'interessarà practicar més temps i estar concentrat. El més important és que després veuràs l'objectiu com a àrea de paraigües, no només una tassa de forat. L'experiència de formació t'ajudarà a aconseguir la pilota prop del forat .