Casa > Notícies > Contingut

Uitbrella's Predict And Code Word

Dec 11, 2017

1.jpg


Predir
Segons la llegenda, els paraigües també poden predir la sort de la gent. Si el paraigua cau al sòl, no us ho repeteix, o la mala sort vindrà. Si obre un paraigua en un dia assolellat, això vol dir que porteu la pluja. No obriu el paraigua a la casa, no poseu el paraigua al llit.


Paraula de codi
Al Regne Unit, els paraigües es van començar a utilitzar només al segle XVIII. El paraigua de Bai Nasi era l'especialitat de la dona, va dir l'actitud d'una dona cap a l'amor. Va aixecar el paraigua, va dir que l'amor era fidel; va deixar sostingut un paraigua obert, va dir: "No tinc temps lliure". Agitant lentament el paraigua, no va confessar ni confiar; el paraigua a l'espatlla dreta, que no vol tornar a veure.


Importància social

A causa de la importància sociològica del paraigua, a la Xina antiga, el paraigua era l'emblema dels prínceps i dignataris imperials, que estava ben documentat a "Zuo Zhuan", "Llibre de preparació" i "Jin Shu Yu Dao Zhi" i jeràrquic. El material de paraigües, el color, la mida, com el cap del fil negre, el cos de l'estil de Corea del Nord, és també una distinció entre la grandària oficial, un símbol de dignitat. Com la dinastia Han ofereix: menjar mill per més de dos mil pedra Jiuqing, tres paraigües negres públics, Mishina més oficials amb paraigües, mentre que l'emperador de la dinastia Song amb vermell i groc, Shu Liang tot amb blau i així successivament. Per tant, en els temps antics quan l'emperador o els oficials sènior es van apressar a la cadira de sedán o el cotxe estan cobertes de paraigües per mostrar "persones protegides". Per tant, aquest tipus de paraigües, també conegut com "paraigua fresca", "paraigua", "paraigua de persones", llengua escrita, també coneguda com "dosel".