Casa > Notícies > Contingut

Benvinguts a Vist Top paraigua a Hong Kong regals 59 Premium Fira

Apr 15, 2016

3 de febrer de 2016 - organitzat per la Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) i co-organitzat per associació dels exportadors el Hong Kong, Hong Kong regals principals del món & Premium fira tindrà lloc al recinte firal del 27-30 d'abril i convencions de Hong Kong 2016.Topumbrella participarà en aquesta exposició.
Com sabem, Hong Kong és un important centre de compradores renom mundial per a articles de regal. Un espectre ampli d'articles de regal poden ser sourced aquí, des de la bàsica fins mercaderia sofisticat i de gran valor. El Hong Kong regals i Fira de complement és coneguda pel seu gran escala, varietat de producte i qualitat, així com esdeveniments.
Umbrealla superior és una fàbrica de paraigües professional, enfocar paraigües de qualitat alta i mitjana de 10 years.we fer bells paraigües per clients tot el paraigua paraula i fer per a moltes marques famoses, com ARMANI, HUGO BOSS, LIDL, L'ORELA, FERRARI etc...
Paraigua superior té una experiència molt ric en exposició. Ens mostrarà una part dels nostres productes distintius incloent plec paraigua i paraigua recta. És bo que es mostrarà la nova producció que és RPET en els regals de Hong Kong i complement Fair.PET s'utilitza com a matèria primera per fer materials d'envasament com ampolles i recipients per a una àmplia gamma de productes alimentaris i otherconsumer productes d'envasament. Els exemples inclouen refrescos, begudes alcohòliques, detergents, cosmètics, productes farmacèutics i olis comestibles. PET és un dels plàstics més comuns dels consumidors utilitzats. Tereftalat de polietilè també pot ser utilitzat com a material principal en la fabricació de paper.
Estem treballant en això fer disponible amplament més - així que estigueu atents!
La següent imatge es el nostre disseny d'estand anterior.