Casa > Notícies > Contingut

Què són les costelles de paraigües de material de golf?

Dec 13, 2017

T_{CK5(BII{8W@3TQC%6977.jpg

Segons les estadístiques, el paraigua paraigües de golf està format principalment per metall, aliatge d'alumini i ferro. Molts usuaris quan es posen en contacte amb el paraigua del golf es confonen quan se li pregunta sobre l'elecció dels paraigües. L'engegada de pluja és aquí per introduir la textura de l'os de paraigües i els seus efectes corresponents.

1, material de fibra: el paraigua de golf amb resistència a la corrosió a la força de la força de la fibra, el pes lleuger que el ferro, és actualment més popular, generalment en immobles, automòbils i altres indústries dels usuaris del material preferit d'alta resistència, productes finals.

2, material d'aliatge d'alumini: el material d'aliatge d'alumini no és òxid, el pes és més lleuger que el paraigües de golf de ferro, la qualitat és bona, però no hi ha resistència a la fibra, també és un material popular en productes de gamma alta.

3.iron és fàcil d'òxid, trencada fàcilment, diferència de qualitat, pel que fa al material de fibra amb aliatge d'alumini i més pesat, especialment el doble d'os de la ranura 16K d'os és pesat, l'experiència de l'usuari no és tan bona, però el preu serà més econòmic, més adequat per a la promoció, utilitza simples ocasions publicitàries.