Casa > Notícies > Contingut

Xiamen Sharing Paraigües a l'estació de metro L'escaneig de codi es pot retirar

Mar 16, 2018

Un paraigua compartit per a l'ombra i la pluja! Quan el primer "paraigua Superman compartint SK" a Xiamen es va esvair silenciosament del mercat, es va veure un altre paraigua màgic "Paraigua Màgica". Recentment, a la cuina, el temple general, el hall d'estació de metro de Zhenhai, un nombre de Taiwan anomenat "paraigua màgic", la màquina terminal paraigua compartida, els ciutadans acaba d'escombrar un codi de cost, pot prendre un bufet de paraigües llarg de mànec.


Quina és la diferència entre ell i el "paraigües superman de SK compartit" que va entrar a Xiamen abans? Quins són els problemes? Reporter busca experiència al carrer.

W020180315287340096467.jpg


A més de jutjar la demanda, ja sigui per augmentar el mètode de pagament, per tal que més persones puguin gaudir de la comoditat, també haureu de compartir les empreses de parcs per tenir en compte per endavant. La naturalesa humana, la comoditat, no ocupen la ciutat massa espai públic, comparteixen paraigües, creuen que poden "convenients" més persones. (Xiamen, diari de paper / periodista fotogràfic lu xiaofeng)