Paraigües a prova de vent

Es tracta d'una espècie de paraigua de golf a prova de vents, amb el disseny especial, no només pot protegir-se de la llum solar forta, sinó que també pot protegir-vos contra el fort vent i la pluja. - Paraigües a prova de vent: el doble disseny de la coberta i el marc pesat mantindrà aquest paraigua de pluja més ...

Detalls del producte

Es tracta d'una espècie de paraigua de golf a prova de vents, amb el disseny especial, no només pot protegir-se de la llum solar forta, sinó que també pot protegir-vos contra el fort vent i la pluja.


- Paraigües a prova de vent: t El doble disseny de la coberta i el marc pesat mantindran aquest paraigua recte més resistent i asseguren la vostra seguretat amb forts vents o fortes pluges.

- Paraigües impermeables: Dissenyat per ser totalment impermeable, aquest paraigua està fabricat a partir de teixits de 210 teixits micro-teixits. El paraigua s'asseca ràpidament després d'usar-lo en dies plujosos.

- Regal ideal: aquest paraigües esportiu és un gran REGAL per als vostres pares, amics, col·legues, amants, etc. Paraigües Talla: 62in * 8 costelles, prou gran per cobrir 2 persones.

- La nostra promesa: qualsevol problema o insatisfacció amb aquest paraigües de golf de 54 polzades, envieu-nos un correu electrònic en qualsevol moment i li garantirem una solució satisfeta per a vostè.


TOP Umbrella Co, Ltd és una fàbrica de paraigües rectes professionals de la Xina. Benvingut a nosaltres per als productes a prova de paraigües a l'engròs.
Investigació